Panade [soort Dikke Soep]van Langzaam Gegaarde Uien Met Gruy

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan op laag vuur.Doe de uien erin,bestrooi met de suiker en voeg een paar snufjes zout toe.Smoor ze 20 min. op laag vuur tot ze botergaar zijn.Voeg de appelbrandewijn toe en draai het vuur iets hoger zodat de alcohol verdampt.Doe de kruiden en de kippenbouillon erbij.Kook alles op half hoog vuur nog 20 min. tot de bouillon iets inkookt,haal de kruiden eruit.Schenk de soep over de geroosterde en met knoflook bestreken sneden brood en bestrooi met de kaas en eventueel wat fijne peterselie.Serveer de soep gloeiend heet

Panade [soort Dikke Soep]van Langzaam Gegaarde Uien Met Gruy is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Croque monsieur
28 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Flammkuchen
110 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvisfilet met panade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvisfilet met panade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met grill-panade
Bekijk recept
Biefstuk met grill-panade
Bekijk recept