Hongaarse Hamlappen

3
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in de pan en bak het spek op een laag vuur. Zet het vuur hoger en bak de hamlappen rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en bak de uien, de knoflook en de paprika. Voeg de tomatenpuree, de paprikapoeder en de bouillon toe. Doe het vlees terug in de pan en voeg de tijm toe. Stoof het vlees in een gesloten pan gedurende ca. 1 uur gaar. Voeg na ca. 30 minuten ca. 1 dl water toe. Meng de bloem, de zure room en wat saus uit de pan en giet het al roerend in de pan. Laat de saus licht binden.

Hongaarse Hamlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept