HONGAARSE VARKENSLAPPEN

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Smelt de boter in een pan en bak de spekblokjes langzaam uit.Zet het vuur dan wat hoger en bak de rest van het vlees rondom bruin.Snipper intussen de uien. Maak de paprika schoon en snijd hem fijn.Neem het vlees uit de pan en bak de ui, knoflook en paprika. Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder samen met het water(of bouillon) toe.Doe vlees terug in de pan en voeg de tijm toe.Sluit de pan en stoof het vlees in +/- 1 uur gaar. Voeg halverwege nog 1 dl. water toe.Roer de bloem door de zure room, schenk er wat van de saus bij, giet het geheel al roerend terug in de pan en laat de saus licht binden

HONGAARSE VARKENSLAPPEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met appel-zilveruitjesjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met ananas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok Rolls met prei-varkensvleesvulling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept