Biscuit

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de hele eieren en de suiker met deegklopper gedurende 10 min. In een warmwaterbad verder kloppen tot het lauw is. Uit het warmwaterbad nemen en kloppen tot het koud is (tottale kloptijs is ca. 20 min). De bloem ziften en ineens, maar voorzichtig, ondermengen, niet meer kloppen. Onmiddellijk laten bakken in beboterde en met bloem bstrooide vorm. Oven op 175?C. Bakken gedurende 45 min tot 1 uur. Doorprikken met een breinaald om na te gaan of het deeg voldoende gebakken is. Na het bakken ontvormen en laten afkoelen. Voor een middelmatige biscuit gaat men uit van 5 eieren.

Biscuit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept