Ananastaart

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het deeg dun uit. Leg het in een goed ingevette taartvortm. Bak de deegbodem blind gedurende 15′ in een voorverwarmde oven. Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snij het vruchtvlees in blokjes en vang het sap op dat er uitloopt. Strooi de gemalen kokos op de voorgebakken deegbodem en schik er de ananasblokjes op. Klop de eieren los met de room, het ananassap en het maIszetmeel. Schenk het mengsel over de ananas. Bak 30′ in een warme oven van 190?C.

Ananastaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept