Moederdagrecept ESCABECHE VAN ELFT

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De escabeche bereiden : alle groenten zeer fijn snijden en in een ruime kookpot samen met de andere ingredienten opzetten en ongeveer 20 minuten zachtjes laten koken. Het geheel laten afkoelen en de schoongemaakte vissen in het vocht laten marineren. Na ongeveer 4 uur de vissen uit het vocht halen en bakken in olijfolie. De groenten verwarmen en krui- den met peper, zout, cayenne en fijngesneden verse koriander. De tortilla′s bereiden: de aardappelen en de ui in blokjes snijden en samen met de fijngesneden chilipeper in ruim olijfolie laten garen, zonder te kleuren. De eieren loskloppen met de melk. De aardappelmengeling in een pan doen met antikleeflaag en hoge rand. Het eiermengsel over de aardappelen gieten. Alles zachtjes bakken. De tortilla omdraaien en aan de andere kant zachtjes laten garen. In het midden van vier borden legt men een roestvrijstalen ring. De groen- ten verdelen over de ringen. De vissen fileren en de filets op de groenten leggen. Rond de ring brengt men een cirkel aan van gearomatiseerde olie. Op de vis enkele gedroogde schijfjes chorizo leggen. De tortilla versnijden en afzonderlijk serveren.

Moederdagrecept ESCABECHE VAN ELFT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse Van Gegrilde Rollade Van Groenten En Geitenkaas
30-60 min -
Bekijk recept

Moederdagrecept Citroenschuim
20-30 min -
Bekijk recept
Moederdagrecept Moeders Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Scampi's Bartolomeus.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Ananassorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept