Verse Kaas Zelfgemaakt

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meet de melk af en doe het in het pannetjedoe daar het sap van een halve citroen bij laat dat langzaam warm worden PAS OP NIET KOKEN!!!!!!!!!roer het regelmatig door met de garde tot er vlokken en klonten in de melk ontstaan dat is de wrongel het waterige deel is het wei zeef de wrongel en wei door de zeef de wei niet weggooien! en druk de wrongel zachtjes aan zodat het te veel aan vocht eruit gaat doe de wrongel in een bakje en laat die koelen in de bak met water doe in het water de ijsklontjes roer het goed door en doe er wat zout door en klaar is je verse kaas

Verse Kaas Zelfgemaakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met pesto en champignons
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept