Mihoen Singapore

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak gember, knoflook, zwarte peper, citroensap, sambal, wat olie en wat soyasaus fijn. Meng eventueel wat extra olie door de marinade en doe deze in een schaal. Voeg de in blokjes gesneden kipfilet toe, roer het goed om. Laat de marinade 15 minuten intrekken. Verwarm een wok zonder olie. Hak de ui, knoflook en gember fijn. Bak dit aan en voeg kerriepoeder, kurkuma, trassi en chilipoeder toe. Roerbak de gemarineerde kipfilet en ham totdat het gaar en bruin is. Voeg paprika, prei en de champignons toe en roerbak het 1 minuut mee. Er komt vocht vrij van de verse groenten. Voeg hieraan de groenten toe en roerbak deze circa 3 minuten op hoog vuur mee,laat het vocht verdampen. Voeg de Mihoen toe en warm het geheel goed door op matig vuur.

Mihoen Singapore is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Singapore met lemoncurry garnalen
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoen Singapore
30 min-
Bekijk recept
Spareribs uit Singapore
55 min Snack
Bekijk recept
Sate Babi (singapore)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept