Martin Kruithofs Kwartel Met Gekarameliseerde Witlof!!

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de kwarteltjes goudbruin. Gaar ze in een oven op 180 graden gedurende 5 minuten en laat ze vervolgens ongeveer acht minuten rusten. Kook de witlofstronkjes beetgaar in water met citroensap, peper, zout en suiker. Giet af en halveer de stronkjes. Haal de kern eruit en bestrooi de lof met de suiker. Fileer de borstfilets van de kwartel en fileer de pootjes. Snijd ze bij en houd ze warm. Bak de stronkjes witlof goudbrui. Stoof de tuinbonen en verwarm de puree. Dresseer de borden met de witlof, tuinboontjes, puree en kwarteltjes met gevogeltejus.

Martin Kruithofs Kwartel Met Gekarameliseerde Witlof!! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

San martin
Bekijk recept
Zalm Van Martin
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Garnalen St. Martin
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept