Cake: maak en bak de cake volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Schep op het laatst de rozijnen door het cakebeslag. Bedek de cake-vorm na circa 45 min. met aluminiumfolie. Slagroom-kwarkmengsel:klop in een kom de slagroom met de suiker en de slagroomversteviger stijf. Roer de kwark erdoor. Verdeel de kwarkslagroom in tweeen. Roer door de ene helft enkele druppels groene levensmiddelenkleurstof. Doe de witte room in de spuitzak. Decoreren:besmeer de cake met de groene room. Kneed door de marsepein zoveel druppels kleurstof totdat het mooi rood van kleur is. Vorm van de marsepein circa 8 paddestoelhoedjes. Snijd van de cake aan beide kanten een klap van circa 3 cm. af. Snijd iedere plak in 4 stukjes. Prik er een chocoladestick in en zet er een marsepein- hoedje op. Prik de paddestoelen in de cake en bespuit de stukjes cake rondom met de witte room. Spuit stippen op de marsepeinhoedjes.(spuit eventueel met de chocoladecreme deurtjes en ramen op de paddestoelen)Garneer de rand van de cake met M&M′s.