Tomatensoep Met Yoghurt

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp de tomaten boven een kom; de schillen blijven vanzelf achter. verhit olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook in 5 minuutjes glazig. Voeg tomaten toe en bak ze 5 minuten op laag vuur. Voeg bouillon, zongedroogde tomaten, tijm, kaneel en wat zout en peper toe, laat dit koken en ca. 10 minuutjes pruttelen. Laat de soep een beetje afkoelen en pureer hem dan. Roer de yoghurt erdoor en maak de soep op smaak af. verwarm de soep desgewenst maar laat hem niet meer koken anders schift de yoghurt. Als je de soep koud wilt eten zet je hem een paar uur in de koelkast.

Tomatensoep Met Yoghurt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept