Ash-e Reshteh

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gheimeh(garnering) Ongeveer 1/2 uur voor het opdienen, Het vlees bruinen samen met de, ui en knoflook in olie. Roer het water erdoor en de gele spliterwten. Het deksel erop en kook 20 minuten over lage hitte. Voeg aan tomatenpuree, saffraan en zout toe. Sudder nog eens 10 minuten. Munt (garnering): Terwijl Gheimeh suddert, maak je de munt garnering klaar. Ui en knoflook in olie bruinen. Verwijder van de hittebron. Voeg er dan de munt aan toe en roer dit door het uimengsel.

Ash-e Reshteh is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Ash-e Aab Limoo
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Gojeh-Farangi
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Sholeh Qalamkar
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Shalgham
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept