Ash-e Shalgham

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was meiraap en rijst. Schil raap en snijd het in stukken stukken. Voeg beide aan de ash toe. Voeg ook geelwortel, zout toe en zwarte peper. Vermeng goed en sudder over lage hitte voor ongeveer 15-20 minuten onder af en toe roeren. Indien je verse munt gebruik, spoel en hak fijn. Bak munt in olie over middelmatige hitte voor 2-3 minuten.

Ash-e Shalgham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Ash-e Aab Limoo
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Anaar
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Gojeh-Farangi
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Sholeh Qalamkar
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept