Scrambled Eggs (roerei)

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de helft van de boter zachtjes in een steelpannetje. Klop de eieren los (niet te lang klutsen) met de melk of room. Zout en peper naar smaak en eventueel de fijngesneden tomaat toevoegen. Schenk de eieren bij de net gesmolten boter en roer voortdurend, zodat het ei niet aan de panwand blijft kleven. Neem de pan van het vuur als de eieren nog "lobbig" zijn en glanzend. Roer de rest van de boter en evt. wat bieslook erdoor. Als u geraspte kaas door het geklutste ei mengt, wordt het iets pittiger van smaak. Een heel makkelijk alternatief is: alle ingrediënten mengen, met de boter in blokjes. Dit in een magnetronbakje doen, en op de hoogste stand in de magnetron. Elke 20 seconden eruit halen en doorroeren met een vork. Zodra er stolsels ontstaan elke 10 seconden eruit halen en doorroeren/-prakken. Neem het bakje uit de magnetron (net als in de `gewone` methode) als de eieren nog "lobbig" zijn en glanzend. Heerlijk en makkelijk.

Scrambled Eggs (roerei) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scrambled eggs uit de muffinvorm
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scrambled Eggs And Fried Kidneys
10-20 min -
Bekijk recept
Scrambled Egg Met Garnalen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fresh Egg Custard Sauce
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept