Visballetjes Uit Argentinie

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water aan het pruttelen en voeg 1/2 theelepel zout en de visfilets toe. Kook ze zachtjes 8 minuten of tot de vis gaar is. Haal de vis eruit met een schuimspaan en dep ze droog met papieren servet- jes. Schilfer de vis fijn met een vork en doe het in een kom. Week het brood 5 minuten in de melk. Knijp de melk eruit en kruimel het brood in de kom. Voeg de eieren, tomatenpuree, de rest van het zout en peper erbij en meng alles goed. Maak balletjes ter grootte van een walnoot van het mengsel en rol ze door het broodkruim of paneermeel. Maak de olie heet in een koekepan en bak de visballetjes aan alle kanten goudbruin. .

Visballetjes Uit Argentinie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Lenterol uit Argentinië
2 uur-
Bekijk recept
Rundshaas Uit Argentinie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept