Rijstevlaai Uit Een Cakeblik

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de parboiled rijst gaar in ruim water. (4 minuten) - Laat de rijst nog 15 minuten extra koken. Zodra de rijst droog kook voeg extra water toe. Laat de rijst droogkoken. - voeg de rijstemelk amandel toe. - voeg de gehakte amandelen, vanillepoeder, stroop en abrikozen toe. - Laat dit op een zacht vuurtje 5 minuten koken. - Voeg de zilvervliesrijst toe. - Laat het een beetje afkoelen. - Klop de eieren los en roer deze door de afgekoelde rijst. - Bind de rijst met de rijstepap. - Doe de rijstepap over in het cakeblik - Bak de rijstevlaai af in 40 minuten op 150 graden.

Rijstevlaai Uit Een Cakeblik is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gemberkoek
2 uur-
Bekijk recept

Rijstevlaai met kokostopping
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse rijstevlaai
35 min Gebak
Bekijk recept
Rijstevlaai Van Mijn Moeder
20-30 min -
Bekijk recept
Rijstevlaai
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept