Nederland:Rijstpannenkoeken

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De paddestoelen in lauw water laten wellen, laten uitlekken, afdrogen en in kleine stukjes snijden. De kip in reepjes snijden, de sojascheuten wassen en laten uitlekken, de selderij schillen en fijnsnijden. De reepjes kip in de warme olie fruiten, de paddestoelen bijvoegen, gedurende enkele minuten al roerend laten bakken. Kruid met zout, de sojasaus en giet er de sherry bij. Laat dit nog 5 minuutjes sudderen en bindt dit met het in een beetje water aangemengde maiszetmeel. Om de rolletjes te bereiden, de rijstpannenkoeken eerst in lauw water zacht laten worden, op elk ervan een rolletje vulling leggen en de deegrolletjes voorzichtig toeplooien om het deeg niet te breken. 30 minuten alvorens in de warme frituur bakken (3 a 4 tegelijk). Goed laten uitlekken alvorens te serveren met een zoetzure saus.

Nederland:Rijstpannenkoeken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Glutenvrije rijstpannenkoeken
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenteloempia met verse geitenkaas
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ananas met papaja en mascarpone
15 min- Nagerecht
Bekijk recept