Jambalaya

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Suif het rooster onderaan in de oven en warm deze voor(180 gr.)Verwarm de olie en boter in de stoofpan.Laat de ui en knoflook hierin goudgeel kleuren.Strooi de gedroogde rijst en de reepjes paprika in de pan en schep het geheel om.Laat de rijst op een lage warmte- bron glazig worden.Schenk de bouillon bij de rijst in de stoofpan.Schep de inhoud om,sluit de pan en breng de rijst langzaam aan de kook Roer de tomaat,ham,peper,paprikapoeder en kip door de rijst Sluit de pan en zet deze op het rooster in de oven.laat het geheel nog 20 min.koken tot de rijst goed gaar is en de bouillon goed op genomen is.Voeg,5 min.voor het einde van de kooktijd de gepelde garnalen toe en meng ze door de rijst.

Jambalaya is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept