Indiaas Naanbroodje Met Ei En Currysaus

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 ?C en bak de naanbroodjes in ca. 5-7 minuten af. Verhit intussen de olie in een steelpan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de currypasta erdoor en fruit alles ca. 1 minuut. Laat dit iets afkoelen en roer dan de zure room, mayonaise, grofgehakte eieren en de helft van de koriander erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de naanbroodjes overlangs open en bestrijk de snijvlakken heel dun met de currysaus. Leg de onderkanten op twee borden en verdeel de slareepjes erover. Schep de rest van de currysaus erover en strooi tot slot de koriander en de gedroogde gefruite uitjes erover. Leg de bovenkanten van de naanbroodjes erop.

Indiaas Naanbroodje Met Ei En Currysaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept