Pitapuntjes Met Mediterrane Wortelpuree En Kruidige Noten

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer, voor de notendip, 1 pitabroodje met de walnoten de halve paprika in stukjes, de rode peper en meng er hetcitroensap en de olijfolie, extra vierge door.Breng de dip op smaak met de gemalen komijn, gemalen piment, versgemalen zwarte peper en zout.Snijd de pita broodjes overlangs open, snijd ze in puntjes en bestrijk deze met de (gekruide) olijfolie. Rooster ze onder een hete grill knapperig bruin.

Pitapuntjes Met Mediterrane Wortelpuree En Kruidige Noten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Auberginepuree met koriander
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fattoush met pita, kruiden en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitapuntjes met kip en hummus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept