Zoek
Pirzola A La Kadir Met Rodepeperboter
4
0-10 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 mooie lamskoteletjes
scheut goede olijfolie
rozemarijn
peterselie
gehakte munt
2 gehakte teentjes knoflook.
Voor de rodepeperboter: 100 gram roomboter
versgemalen zwarte peper
snuf zout
2 fijngehakte rode pepers (zonder zaadjes). Voorbereiding Maak van een flinke scheut olijfolie
rozemarijn
peterselie
munt (hoeveelheden naar eigen smaak) en knoflook een marinade en laat de koteletjes hier minstens een nacht in marineren.
Meng alle ingredienten voor de rodepeper-boter en laat dit in de koelkast opstijven. Bereidingswijze Verwarm de grill voor en bak het vlees mooi bruin van buiten en rose van binnen. Je kunt af en toe het vlees met marinade bestrijken voor een nog lekkerder resultaat. Serveertips Verdeel de koteltjes over vier borden en leg op elk stukje vlees een klontje rodepeper-b
Bereiding
Verwarm de grill voor en bak het vlees mooi bruin van buiten en rose van binnen. Je kunt af en toe het vlees met marinade bestrijken voor een nog lekkerder resultaat.
Pirzola A La Kadir Met Rodepeperboter is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker