Lamsschouder Met Muntsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-intussen de rest van de muntboter au bain marie even laten uitsmelten -lepel voor lepel het vlees ermee bedruipen; verdeeld over de grilltijd -na de grilltijd het vlees op een voorverwarmde schotel doen -voor de saus het opgevangen vet met een scheutje water aan de kook brengen en met een vork het fonds van de bodem losmaken -de saus overdoen in een sauskom en bij het vlees serveren

Lamsschouder Met Muntsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perzische rijst met linzen
20 min
Bekijk recept
Lamskoteletjes met yoghurt-muntsaus
30 min-
Bekijk recept
Gevulde paprika met Marokkaanse couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept