Ricotta Met Aardbeien En Rabarber

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rabarber wassen en schillen en in stukken van 3 cm snijden. De stukken in een kleine kookpan doen en bestrooien met suiker. Deksel op de pan en op een middelhoog vuur 10-12 minuten stoven. Rabarberstukjes met de suikerstroop in een slakom doen. Eventueel in de koelkast zetten. De aardbeien van steeltjes ontdoen, wassen, afdrogen en in vier snijden. Individuele porties samenstellen met de drie ingredienten. Besprenkelen met een beetje stroop.

Ricotta Met Aardbeien En Rabarber is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept