Appelcrumble

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten en schenk deze in een dun straaltje over het bloem mengsel.Kneed het mengsel kruimelig en zet afgedekt met de folie 10 min. in de koelkast. Verdeel het deeg over de appel. Laat de appelcrumble midden in de oven in ca. 25 min. gaar worden Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg boven de slagroom uit en breng aan de kook. Haal de pan van het vuur zeef de room en laat afkoelen. Roer de room door de vla en serveer het bij de warme appelcrumble.

Appelcrumble is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept