Roerbakschotel: Kalfsreepjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De dunne reepjes (of plakjes) kalfsvlees snel aanbraden en daarbij voortdurend roeren. Na twee minuten de sjalotten toevoegen. Hierna het zout, peper en een beetje paprikapoeder erbij doen samen met de champignons. Doorroeren en even later alles met droge witte wijn afblussen. Laat die iets indampen en voeg tenslotte de room toe. Weer doorroeren en het gerecht opkoken. De smaak kan eventueel worden afgemaakt met enkele druppels citroensap. De fijngehakte peterselie erover strooien.

Roerbakschotel: Kalfsreepjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met balsamicoazijn en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met Chinese kool en tijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitserse Kalfsreepjes
20-30 min -
Bekijk recept

Blauwe druiven roerbakschotel
30 min-
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept