Zoek
Montignac-brood In De Broodbakmachine.
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g fijn voltarwemeel.
100 g meel voor haverzemelenbrood.
180 g magere yoghurt.
130 g fijngeraspte appel.
17 g biologische meelverbeteraar voor bruin brood.
10 g verse gist of 5 g droge
Bereiding
De ingredienten toevoegen in deze volgorde : de helft van het voltarwemeel- de appel en de yoghurt- de rest van het voltarwemeel- het haverzemelenmeel- de meelverbeteraar- de gist.
Montignac-brood In De Broodbakmachine. is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Zoet amandelbrood
10 min
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
10 min
Bekijk recept
Vijgenbrood
10 min
Bekijk recept
Naanbrood
35 min + 45 wachten -
Bijgerecht
Bekijk recept
Preischotel (Geschikt Voor Montignac)
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Vleestomaten A La Montignac
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillevla à la Montignac
0 min
Bekijk recept
Stokbrood Met Kruidenboter A La Montignac
0-10 min -
Bijgerecht
Bekijk recept