Bevroren Fruitbeertjes In Melk

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hang een zeef op een maatbeker, doe de vruchten met sap uit het blikje erin en wrijf ze met de achterkant van een lepel door de zeef. Roer de siroop en het water door de vruchtenpuree. Schenk het mengsel voorzichtig in de ijsblokjesvorm. Doe de perziken met het sap uit het blikje in de keukenmachine en pureer alles tot een glad mengsel. Roer de siroop erdoor en schenk het mengsel voorzichtig in de ijsblokjesvorm. Laat de beertjes in ca. 2 uur in de diepvries bevriezen. Doe 3 a 4 gekleurde ijsblokjes in een groot glas, schenk er melk op en zet twee rietjes in het glas. Wacht heel even tot de ijsblokjes iets gaan smelten en de melk een heel lekker smaakje geven.

Bevroren Fruitbeertjes In Melk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept