Frambozen Perzikijsje

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de frambozen voorzichtig schoon. Roer de yoghurtdrink en de volle yoghurt door elkaar. Spatel er voorzichtig de frambozen door. Zet het mengsel 30 minuten in de diepvries en laat door en door koud worden. Vul de ijsvormpjes met het mengsel en laat de ijsjes ca. 3 uur bevriezen.

Frambozen Perzikijsje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept