Griekse Lamsschouder

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-breng ruim 1/2 l water met zout aan de kook en voeg de rijst erbij en kook deze gaar in circa 15 min en zeef deze dan -de krenten goed laten uitlekken en onder de rijst mengen -vet een hoge vuurvaste schaal in met boter -om en om een laag rijst en een laagje vlees indoen (begin met rijst) -de jus van het vlees erover gieten en daarna een glas heet water -bovenop de klontjes boter verdelen en de schaal afdekken met deksel of folie -schuif in het midden van de hete oven BAKTIJD= 50 min op 200?C

Griekse Lamsschouder is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept