Speenvarken Uit De Oven

2
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-vul de buik van het varken op met het voorbereide opvulgehakt. -maak de buik van het varken dicht mbv.de pikeernaald en draad. -strijk het varken volledig in met het strijkmiddel,laat het opdrogen en herhaal het na en half uur nog eens. -plaats het varken op/in de braadslede en ondersteun het met de beklede blokken hout/steen. -plaats het in de voorverwarmde oven voor ong.4 uur. -als de kerntemperatuur van 80 graden bereikt is is het varken klaar voor gebruik. -de kerntemperatuur kun je meten door een staafthermometer in het varken te steken en het regelmatig te controleren op verschillende plekken,vooral de opgevulde buik is belangrijk,dit moet absoluut de goede temp.hebben.

Speenvarken Uit De Oven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Speenvarken met wortelkroketjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speenvarken met rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speenvarken In De Oven
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speenvarken
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept