Ossenhaas Met Blackbeandressing

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit gelijke delen olie en boter in een ruime pan en schroei hierin het vlees snel rondom dicht. Leg het vlees in een braadslede en schuif het voor ongeveer 15 minuten in de oven. Neem het vlees uit de oven en laat het onder een vel folie rusten. Snijd de lente-uitjes in schuine reepjes, hak de koriander grof. Halveer voor de dressing het rode pepertje, verwijder de zaadjes em zaadlijsten en snijd de peper in reepjes. Klop een dressing van olijfolie, blackbean sauce,sherry, citroensap en gemberwortel. Meng hier de peperreepjes door. Snijd het vlees in dikke plakken, schik ze dakpansgewijs op een schaal en lepel er de dressing over. Bestrooi met de lente-uitjes en koriander.

Ossenhaas Met Blackbeandressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ossenhaas met blackbeandressing
0 min
Bekijk recept
Ossenhaas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gemarineerde ossenhaas
40 min Voorgerecht
Bekijk recept