Garam Masalla Kip Met Chutney

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grill de kipfillet tot ze goed gaar is. Laat de marinade niet aanbranden. Trancheer (snij in de lengte richting plakjes van) de kipfillet Mocht dit niet lukken snijdt dan dwars op de fillet stuktuur kleinere plakjes van de fillet. Doe een beetje chutney op de kipfillet en leg er een koriander blaatje op. Rol dit op en zet het vast met een party prikker. Bij kleine plakjes leg je op één plakje wat chutney en een koriander blaadje en dek deze af met een tweede plakje. Zet ook deze vast met een prikker.

Garam Masalla Kip Met Chutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept