Gebakken Monchoutaart

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan op laag vuur boter smelten. Door biscuitkruimels scheppen, biscuitmengsel over bodem van vorm verdelen en met bolle kant van lepel aandrukken. Boven twee kommen eieren splitsen. In kom dooiers met suiker, roomkaas, kwark en citroenrasp tot glad mengsel kloppen. Helft van bosvruchtencompote door roomkaasmengsel scheppen. Mengsel in vorm scheppen en gladstrijken. In midden van oven taart in ca. 1 uur en 15 min. gaar bakken. In kom met ruim koud water gelatine ca. 5 min. laten weken. In pannetje 2 eetlepels water aan de kook brengen. Gelatine goed uitknijpen. Van vuur af al roerend gelatine in heet water oplossen. Siroop en rest van bosvruchten erdoor scheppen. Bosvruchtengelei in 15 min. lobbig laten worden. Bosvruchtengelei over taart schenken. Taart in koelkast ca. 3 uur laten opstijven

Gebakken Monchoutaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Monchoutaart met roomboter
145 min- Nagerecht
Bekijk recept
MonChoutaart van Jacolien
20 min Gebak
Bekijk recept
Mini monchoutaart
30 min + 3 uur wachten -
Bekijk recept
Monchoutaart met appel en kaneel
30 min Gebak
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept