In pan op laag vuur boter smelten. Door biscuitkruimels scheppen, biscuitmengsel over bodem van vorm verdelen en met bolle kant van lepel aandrukken. Boven twee kommen eieren splitsen. In kom dooiers met suiker, roomkaas, kwark en citroenrasp tot glad mengsel kloppen. Helft van bosvruchtencompote door roomkaasmengsel scheppen. Mengsel in vorm scheppen en gladstrijken. In midden van oven taart in ca. 1 uur en 15 min. gaar bakken. In kom met ruim koud water gelatine ca. 5 min. laten weken. In pannetje 2 eetlepels water aan de kook brengen. Gelatine goed uitknijpen. Van vuur af al roerend gelatine in heet water oplossen. Siroop en rest van bosvruchten erdoor scheppen. Bosvruchtengelei in 15 min. lobbig laten worden. Bosvruchtengelei over taart schenken. Taart in koelkast ca. 3 uur laten opstijven
Gebakken Monchoutaart is een recept van Smulweb.nl