Monchoutaart

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter zachtjes laten smelten (niet koken). Biskwie verkruimelen door in een zak te doen en met de deegroller erover heen rollen. Kruimels door de inmiddels zachte boter roeren. Dir mengsel op de bodem van springvorm doen en met de bolle kant van een lepel aandrukken. Slagroom met basterdsuiker en klopvast stijf kloppen. Monchou losmaken en erdoor heen scheppen. Dit mengsel over de biskwielaag doen en als laatste de kersenvulling erover- gieten. Daarna 2 a 3 uur in de koelkast laten staan. Eventueel garneren met wat toefjes slagroom.

Monchoutaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Monchoutaart met roomboter
145 min- Nagerecht
Bekijk recept
MonChoutaart van Jacolien
20 min Gebak
Bekijk recept
Mini monchoutaart
30 min + 3 uur wachten -
Bekijk recept
Monchoutaart met appel en kaneel
30 min Gebak
Bekijk recept

Monchoutaart met roomboter
145 min- Nagerecht
Bekijk recept
MonChoutaart van Jacolien
20 min Gebak
Bekijk recept
Mini monchoutaart
30 min + 3 uur wachten -
Bekijk recept
Monchoutaart met appel en kaneel
30 min Gebak
Bekijk recept