Kaas/Worstrupsjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het blok kaas in kleine blokjes. Snijd de augurkjes en de cocktailworstjes door de helft. Maak een dubbele knoop in een stukje touw en laat een stukje van ongeveer 10 cm hangen. Rijg een stuk augurk met het ronde uiteinde tegen de knoop aan. Rijg vervolgens de blokjes kaas eraan of de gehalveerde worstjes, of "om en om". Rijg aan het eind, wanneer de tractatie groot genoeg is, een stukje augurk met het snijvlak tegen de kaas aan (dat is de kop). Steek de naald door het stukje augurk terug naar het blokje kaas, leg een knoop in het touwtje en knip het af.

Kaas/Worstrupsjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept