-Leg in de schaal de lange vingers met de zijkanten schuin tegen elkaar aan (dakpansgewijs) -Laat 1 blikje of potje gemengde vruchten in de zeef, boven de kom uitlekken. -Neem 1 dl van het vruchtensap appart en smeer dit met behulp van een kwastje over de lange vingers. -Verdeel over de lange vingers de uitgelekte stukjes fruit. -Doe de custardpoeder, suiker en vanillesuiker in de kom. Roer het goed door elkaar. -Roer er dan scheutje voor scheutje 1 dl koude melk door. Blijf roeren tot het een geel, glad papje is. Wrijf klontjes tegen de wand van de kom stuk. -Giet in de pan 4 dl melk en breng deze aan de kook. Draai het vuur laag. -Giet al roerende het gele custardpapje bij de hete melk. -Breng alles, al roerende, op een matig vuur weer aan de kook tot het een dunne vla is. Laat deze vla op een laag vuur 3 minuten koken. Blijf wel goed roeren. -Zet de pan in een bak met koud water en laat de vla afkoelen. Af en toe roeren, zodat er geen vel op komt. -Giet de koude vla over de vruchten. -Klop de slagroom met de suiker bijna stijf. -Schep dit op de vla en strijk het erover uit. Klaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!