*Cantharellen In Room *

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de cantharellen schoon en snijd ze naargelang hun grootte een of twee keer door. Bak in een pan de fijngehakte sjalotten in de hete boter glazig. Doe de cantharellen erbij en laat ze met deksel op laag vuur ca. 20 minuten stoven. Strooi de bloem erover, giet de room erbij, roer en breng alles even aan de kook. Roer de peterselie erdoor en voeg zout en peper toe.

*Cantharellen In Room * is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept