Gemarineerde Champignons

2
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de gesnipperde uien en de uitgeperste knoflook in ruim olijfolie, schenk er het glas witte wijn bij en laat de champignons 2 minuten meekoken. Roer er de tuinkruiden en zout en peper door. Laat de afgekoelde champignons in de koelkast minstens 6 uur en maximaal 2 dagen marineren. Ruim van te voren uit de koeling halen . Het moet op kamertemperatuur geserveerd worden. Leg op 2 bordjes de schoongemaakte slabladeren en leg hierop de gemarineerde champignons. Garneer het geheel met een plakje citroen.

Gemarineerde Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept