Zet de bouillon op en breng deze aan de kook voeg de couscous toe en zet het vuur laag en laat het geheel 1minuut sudderen onder voortdurend roeren. Neem de pan van het vuur en laat de couscous 4 minuten staan met de deksel op de pan. Snij nu de aubergine en courgette en ronde dunne plakken en gril deze op een gril of in een grilpan met een beetje olijfolie. Nu gaan we het lamsvlees aanbraden en leggen deze op een plateau samen met de groenten. Nu gaan we de lamsjus opwarmen en snijden de knoflook in fijne stukjes en laten deze mee trekken. Was nu de schorseneer en snij deze in dunne lange plakken op de snij machine of met de mandoline. Nu gaan we deze frituren in olie op 160?C. totdat ze goudbruin zijn. We brengen het plateau met het vlees en groenten opsmaak met peper en zout en doen deze in de oven op 180?C. en dit voor ? 5minuten. De koriander en bieslook hakken we fijn en doen deze bij de couscous samen met de peper en zout. Nu is alles klaar voor de presentatie op het bord.