Asperges Met Kalfszwezerik, Paddenstoelen En Truffelsaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de dunne schijfjes truffel met de glace de viande bij de morieljes. Breng het geheel langzaam tegen de kook aan en laat even pruttelen. Snijd de zwezerik in acht mooie plakjes. Bestrooi met peper en zout. Haal ze door de bloem. Verhit de boter en bak de zwezerik aan beide kanten mooi krokant. Houd ze warm in een matig warme oven. Bestrooi de paddestoelen met peper en zout en bak ze even in de rest van de bakboter. Houd ze warm. Voeg de bouillon aan het kokende truffel-morieljemengsel toe, nog even doorkoken en de saus licht binden met een beetje water dat aangelengd is met aardappelzetmeel. peper en zout naar smaak toevoegen. Voeg de truffel- en olijfolie toe. Verdeel de asperges, de zwezerik en de paddestoelen over vier hete borden. Schep de truffelsaus over de paddestoelen en garneer met een takje waterkers.

Asperges Met Kalfszwezerik, Paddenstoelen En Truffelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Suprème van scharrelkip met gekarameliseerde witlof, krokante aardappel en truffelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige croissantkrans
45 min-
Bekijk recept
Minikapoenfilet gebakken in truffelboter met boontjes, witlof, pommes duchesse en truffelsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept