Carpaccio Van Kalfsvlees En Tonijn

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees met mosterd insmeren. De kruiden hakken en het vlees erdoor rollen. Olie niet te heet laten worden in een koekepan en het vlees om en om hierin bakken. Let erop dat de kruiden niet verbranden!Het vlees opbinden en in de diepvries op laten vriezen.De tonijn in de keukenmachine fijn maken, door een zeef wrijven en met mayonaise, peper en zout mengen. De room half stijf slaan en door de tonijn spatelen.Vier borden met de tonijncreme bestrijken. De kalfslende zeer dun snijden en op de tonijncreme leggen. Het vlees met azijn en olie inkwasten en met peper en zout bestrooien.

Carpaccio Van Kalfsvlees En Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept