Lamsschenkels In Kruidige Saus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vuur laag zetten en de koriander, komijn, kurkuma en nootmuskaat even mee laten bakken. De serehstengel kneuzen en toevoegen. De lamschenkels weer terug in de pan doen en drie deciliter heet water toevoegen. Aan de kook brengen samen met het zout en de suiker. De santen al roerend oplossen en dan een deksel op de pan leggen. Het vuur zo laag mogelijk zetten, gebruik eventueel een vlamverdeler, en laat het vlees in ongeveer vijf kwartier zachtjes gaar worden. Het vlees valt dan bijna van het bot. Serehstengel verwijderen. Leg op ieder bord een schenkel en schep de saus erover heen

Lamsschenkels In Kruidige Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Lamsschenkels met bokbier
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschenkels in Barolowijn
0 min
Bekijk recept
Lamsschenkels In Pittige Saus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde lamsschenkels met speculaasjus
0 min
Bekijk recept