Albanese Lamsragout

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-snij het vlees in vrij grote dobbelstenen -laat boter in de pan smelten en laat het vlees goed bruin worden -strooi er zout over naar smaak en niet te zuinig met peper bestrooien -giet 1/4 l water bij het vlees en laat dit sudderen gedurende 20 a 25 min (het meeste water is verdampt) -vuurvaste schotel inwrijven met boter -eieren loskloppen en vermengen met de yoghurt -breng het vlees over in de vuurvaste schotel -giet het yoghurtmengsel erover en zet de schotel in de oven gedurende 20 min op 225?

Albanese Lamsragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept