Varkensgebraad In Mosterdkorstje

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200?C.Kruid het vlees rondom met peper,leg het in de braadslee met velkant naar onder en bak het ongeveer 10 min. in de hete oven. Schil ondertussen de aardappelen en snij ze daarna in de lengte in achten.Schrap de wortelen,halveer ze in de lengte en snij ze in schuine dikke plakken. Draai het vlees om en bak nogmaals 10 min..Haal dan het vlees uit de pan en wrijf het vlees dik in met de pasta..Doe het vlees terug in de schotel en schik de groenten rondom,kruid met tijm,giet er de hete bouillon over en schuif de braadslee terug in de oven.Braad het vlees verder gedurende 1 1/4 uur en schep daarbij geregeld hete vleesbouillon over de groenten. Als de tijd om is schakel dan de oven uit ,bedek het vlees met aluminiumfolie ,sluit de oven en laat nog minstens een kwartier staan. Snij dan het vlees in plakjes en dien op met de groenten.

Varkensgebraad In Mosterdkorstje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met een mosterdkorstje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met mosterdkorstje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensnitsel Met Kaas-Mosterdkorstje
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept