Paashaasjes Met Ei

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de broodmix met 3 dl handwarm water, boter en suiker een deeg volgens de gebruiksaanwijzing. Kneed het deeg ong. 5 minuten door, verdeel het dan in 6-8 stukken. Vorm van elk stuk deeg een paashaas met lange oren en 2 voorpootjes. Druk als oogjes 2 krenten in het deeg. Druk in de buik van elke paashaas een eitje en vouw de 2 voorpootjes over het ei. Leg de haasjes op de bakplaat en laat ze afgedekt met een vochtige doek ca. 15 minuten rijzen op een warme plaats. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en bak de haasjes in het middne van de oven ongeveer 25 minuten.

Paashaasjes Met Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Paashaasjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete Paashaasjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paashaasjes Met Moddervoetjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept