Rode-uisoep

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Intussen beschuitbollen halveren. Oven of grill voorverwarmen op hoogste stand. Soep met peper op smaak brengen in in grote kommen scheppen. Beschuitbollen in kommen leggen en bestrooien met gemalen kaas. Onder de grill of in oven gratineren tot kaas gesmolten is.

Rode-uisoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkel-uisoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterd-lenteuisoep
0-10 min -
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept