Amandelkoeken

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Amandelen, kaneel en de bloemsuiker in een kom mengen, doe het Mazehawater beetje bij beetje erbij tot alles nat en bijeen blijft. Neem een blad bladerdeeg, snij in repen van 6 a 7 cm.lang. Aan het begin van een reep 2 koffielepels van de gemengde noten leggen. Neem de bladerdeeg aan de hoek en plooi het op de tegenovergestelde hoek, zodat u een driehoek bekomt met de noten erin.Herhaal dit een paar maal tot de noten in een stevig pakje zitten. Als het wat droog word mag u het insmeren met olie. Bak de koekjes in een matige oven goudbruin.

Amandelkoeken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelkoeken met citroen
20 min Snack
Bekijk recept
Amandelkoeken Met Appel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appel-amandelkoeken
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode vruchtensoep met krokant ijs
Nagerecht
Bekijk recept

Amandelkoeken met citroen
20 min Snack
Bekijk recept
Amandelkoeken Met Appel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appel-amandelkoeken
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode vruchtensoep met krokant ijs
Nagerecht
Bekijk recept