Ricotta-walnotenbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een koekepan. Schep er de basilicum door en laat 1 minuut op een laag vuur fruiten. Neem de pan van het vuur en laat het afkoelen. Giet zonodig het vocht van de ricotta af. Doe de afgekoelde basilicumolie, ricotta en de test van de ingredienten in de goede door de fabrikant aangegeven volgorde in de machine en stel in op witbrood, medium korst, voeg de walnoten toe na het eerste piepsignaal of de eerste kneding

Ricotta-walnotenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dadel-banaan-walnotenbrood
30-60 min -
Bekijk recept
Waldorfsalade Met Zalmroosjes Op Walnotenbrood
30-60 min -
Bekijk recept
Walnotenbrood (2 broden)
0 min
Bekijk recept
Rozijnen-walnotenbrood
0 min
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept