Smelt de boter in een schaal, onafgedekt, in ca. 30 seconden op 700 Watt. Roer de gesnipperde ui erdoor en verhit, afgedekt, ca. 2 minuten op 700 Watt. Roer achtereenvolgens de kerrie, de blokjes vlees, de plakjes banaan en de wijn erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Breng het mengsel aan de kook, afgedekt, in ca. 3 minuten op 700 Watt. Roer en laat het gerecht gaar worden, afgedekt, in ca. 15 minuten op 350 Watt. Roer intussen de yoghurt en de slagroom door elkaar. Strooi de geraspte kokos op een plat bord. Roer het yoghurtmengsel door de curry en laat het gerecht, afgedekt, enkele minuten nagaren. Rooster intussen de geraspte kokos lichtbruin, onafgedekt, in 4-5 minuten op 700 Watt. Roer af en toe. Bestrooi de lamscurry met de geroosterde kokos. Lekker met rijst.
Snelle Lamscurry Met Yoghurt is een recept van Smulweb.nl