Hongaarse Lamsschotel

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie in de braadpan op grote pit heet maken en daarin spekblokjes in ca 5 min. uitbakken, vervolgens de blokjes lamsvlees 8-10 min aanbraden. Knoflookteentjes pellen, persen en samen met de gesnipperde ui, paprikapoeder, peper en zout door het vlees mengen. De tomatenpuree in de vleesbouillon tot een glad papje roeren, in de pan gieten en goed doorelkaar roeren. Dan op de kleinste pit in ca 30 min gaar laten smoren. Intussen de paprika′s in de lengte doorsnijden, steelonplant en zaadgedeelte verwijderen, wassen, laten uitlekken en in dunne reepjes snijden. Bij het lamsvlees voegen en alles in gesloten pan op middelhoge pit verder laten smoren.

Hongaarse Lamsschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsschotel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsschotel Met Abrikozen En Pruimen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Joodse Lamsschotel
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschotel Met Aardappelpuree En Munt
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept